Fokusointityöpaja: Seksuaalisuus ja intohimo 7.- ja 14.10.2020

Kansainvälinen fokusointiopettaja ja -koordinaattori Kati Kimchi Israelista ohjaa 7.10. ja 14.10.2020 Suomen fokusointiyhdistyksen järjestämän fokusointityöpajan seksuaalisuudesta ja intohimosta.

Kati Kimchillä on yli kymmenen vuoden kokemus fokusointiohjauksesta ja asiakastyöskentelystä. Fokusoinnin yhdistäminen seksuaalisuuteen syntyi hänen tarpeestaan tutkia seksuaalisuuteen liittyviä herkkiä aiheita. Vuosien aikana Kati on havainnut, että seksuaalisuuteen liittyvien kysymysten avulla saadaan yhteys sisäisen maailman syvimpiin sisäisiin osiin, kuten turvallisuudentunteeseen, itseilmaisuun, uuden luomiseen ja elämänvoimaan. Tämä yhteys antaa mahdollisuuden muutoksiin elämässämme.

Kurssikieli on englanti ja se pidetään nettikurssina (Zoom).

Työpajan aiheita käsitellään turvallisesti jokaisen yksityisyyttä kunnioittaen.

Työpajan sisältö:

ke 7.10.2020 klo 18.00 – 19.30 Johdantoa aiheeseen fokusointi ja seksuaalisuus. Mitä hyötyä on fokusoinnin yhdistämisessä seksuaalisuuteen?

ke 14.10.2020 klo 18.00 – 20.30 Intohimo: Mikä on suhteeni intohimoon? Mitä eroa on intohimolla seksuaalisena haluna ja elämänvoiman ja luovuuden lähteenä? Onko molemmat yhtä hyväksyttäviä?

Kenelle: Fokusoijille, jotka ovat kiinnostuneita, miten fokusointia voi soveltaa erilaisiin aihepiireihin, jopa henkilökohtaisiin, ilman että tarvitsee jakaa oman prosessin sisältöä. Fokusoijille, jotka ovat kiinnostuneita käsittelemään seksuaalisuutta ja intohimoa fokusoinnin avulla. Osallistuminen edellyttää fokusoinnin perusteiden osaamista, kykyä löytää kehotuntu ja työskennellä sen kanssa.

Kurssin hinta:

60 euroa Suomen fokusointiyhdistyksen jäsenille, 90 euroa muille kuin jäsenille.

Sitovat ilmoittautumiset 28.9.2020 mennessä osoitteeseen yhdistys(at)fokusointi.fi. Ilmoittautuneille lähetetään maksutiedot ja zoom-linkki.

Katin englanninkieliset kotisivut: https://www.focusing-sexuality.com/copy-of-4 ja https://www.focusing-sexuality.com/copy-of-3

Workshop info in English.